Graag uw piano eens goed laten stemmen? Snel, vakkundig en met veel passie

Pianostemmer Tilburg

Pianostemmer in Tilburg nodig? De pianostemmer van Herrmansch staat voor u klaar. Wij houden uw piano in topconditie. Daarom doet onze technicus meer dan uw piano stemmen. Een check up en kleine reparaties uitvoeren aan uw piano of vleugel doen wij direct. Uw instrument is in professionele handen.

Maakt u direct een afspraak met onze pianostemmer? 

 

Wat te verwachten van onze stemmer?

Wij zijn al jaren actief in uw omgeving. Wij beschikken over erkende en ervaren pianostemmers die uw piano vakkundig stemmen en onderhouden.

 

Wij vinden dat u lang plezier moet hebben van uw instrument. Daarom vinden het belangrijk dat uw piano in topconditie blijft. Daarom doet onze pianostemmer altijd iets extra buiten het piano stemmen. De complete piano wordt nagekeken en doet direct verslag zodat u weet in welke conditie het instrument verkeert.

Eventuele kleine reparaties worden meteen uitgevoerd. Ook een technische controle hoort daarbij ook. Zo worden eventuele gebreken vroegtijdig ontdekt en kunnen ze verholpen worden voordat er verdere schade ontstaat.

 

Wilt u uw piano grondig laten onderhouden? Ook dat is geen probleem. Voor piano reparatie en onderhoud bent u aan het juiste adres.

De meeste werkzaamheden kunnen wij gewoon uitvoeren bij u thuis. Werkzaamheden zoals piano reviseren of het spuiten van uw piano kunnen wij ook uitvoeren in ons eigen atelier of cabine. Wij verzorgen hierbij ook transport van uw piano.

 

Onze pianostemmers zijn gediplomeerd, gecertificeerd en beschikken over moderne apparatuur. Hiermee wordt uw instrument zeer accuraat, evenwichtig en stabiel gestemd. Hierdoor geniet u optimaal van een goed gestemde piano.

 

Voor een goede stabiliteit van het instrument raden wij u aan om de pianostemmer twee keer per jaar langs te laten komen. Vergeet ook niet uw piano te laten stemmen na een verhuizing.

 

Gevonden wat u zocht?

Zocht u een pianovakman in uw regio? Dan heeft u ons gevonden. Het juiste adres voor alle werkzaamheden aan uw piano. Heeft u eerst vragen?  Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bel of mail gerust eens. 

 

Benieuwd naar de kosten? Let ook op onze speciale aanbiedingen.  

 

Tarieven voor pianostemmen

 

pianostemmer Tilburg

 

De pianostemmer werkt onder andere in:

Breda | Roosendaal | Goes 

Middelburg | Rotterdam | Eindhoven 

GorinchemDen Bosch | Utrecht 

Dordrecht | Antwerpen | Bergen op Zoom 

 

Ook voor het stemmen in uw regio

Francine S. - Mijn vleugel prima verhuisd

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

 

Francine S.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen