Luchtbevochtiging in uw piano zorgt voor stabiliteit!

Dampp Chaser Luchtbevochtiger voor piano

Dampp Chaser. Luchtbevochtiger voor piano. Als er erg grote verschillen in de luchtvochtigheid ontstaan omdat een vleugel bijvoorbeeld in een hal staat bij een buitendeur, of wanneer een vleugel in een serre staat, is het op stemming houden van de piano niet eenvoudig. Dan is PLSS van Dampp Chaser de oplossing. Dit klimaatbeheerssingsysteem werkt werkelijk verbluffend!

 

Piano Life Saver System voor piano

Het klimaat is belangrijk voor de piano. Wanneer het te droog is voor je instrument wordt dikwijls gedacht aan een luchtbevochtiger. Een luchtbevochtiger is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Helaas is een normale luchtbevochtiger, die eigenlijk bedoeld is voor meubelen en vloeren niet geschikt om je piano op stemming te houden. Om het klimaat in het instrument te beheersen adviseren wij als klimaatbeheersingssysteem het "Piano Life Saver System" van Dampp Chaser. PLSS is een onzichtbare luchtbevochtiger en lucht-ontvochtiger, en wordt ingebouwd in uw instrument en er voor zorgt dat de luchtvochtigheid altijd gecontroleerd blijft.

 

Wat een Piano Life Saver System doet

  • Een klimaatbeheersingssysteem verlengt de levensduur van uw piano of vleugel met jaren
  • Houdt je piano op stemming
  • Beschermt de zangbodem en het stemblok tegen droogte, en eventuele  barsten en scheuren
  • Geeft bescherming aan die onderdelen die aan klimatologische omstandigheden onderhevig zijn
  • Nooit meer te vochtig of te droog in uw instrument

 

 

dampp chaser piano

 

Luchtbevochtiger Piano Life Saver System compleet systeem voor piano incl. inbouw en verzendkosten € 610,00

 

Koop nu

 

 

Luchtbevochtiger Piano Life Saver System compleet systeem voor vleugel tot 173 cm incl. inbouw en verzendkosten € 719,00

Meerprijs langer dan 173 cm €110,00

 

Koop nu

Meer te weten komen over wat wij doen?

Ga ons volgen op Facebook en Instagram

  

facebook

       instagram

 

 

 

"Onze vleugel staat al jaren in een te vochtige ruimte. Omdat ik het pianospelen weer op wilde pakken bestelde ik een pianostemmer.  Die constateerde al snel dat het vocht zijn schadelijke werk heeft gedaan. Ik was gewaarschuwd want mijn vorige stemmer had het ook al eens aangekaart. Ik had er te lang mee gewacht. Nu liepen er asjes vast en dat kon niet meer gedruppeld worden. Hierdoor liep het flink in de papieren.

 

Herrmansch’ advies om gelijk een volledige nieuwe bovenhamers te plaatsen was nog de beste en goedkoopste optie. En om in de toekomst mijn instrument te behoeden, is om de luchtvochtigheid onder controle te houden, een Dampp Chaser geplaatst. Het is heel eenvoudig om het apparaat te bedienen en het is heel goed te merken dat mijn vleugel langer mooi blijft klinken. En nu maar hopen dat ik geen vochtproblemen meer krijg. Maar daar vertrouw ik Herrmansch op."

Annika Strömdahl - Gelukkig met mijn vleugel

Gelukkig met mijn vleugel

Ik dacht dat de zware aanslag bij mijn vleugel hoorde totdat de pianostemmer er over begon. Nu weet ik beter. Door onderhoud is mijn instrument echt van karakter veranderd. Zowel de speelaard als de klank zijn verbeterd. Ik adviseer tegenwoordig al mijn leerlingen om ook te vragen naar de mogelijkheden.

 

Annika Strömdahl

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen