Wilt u uw vleugel of piano laten spuiten?

Piano spuiten

Piano spuiten? Het spuiten is vele malen mooier dan een piano verven of een piano schilderen. Dikwijls gaat het spuiten van een piano samen met een persoonlijk verhaal achter de piano. Even een voorbeeld:

 

U hebt een piano uit een erfenis. Oma heeft er driekwart eeuw op gespeeld, en nu staat hij bij u in de woonkamer. Door allerlei vooroordelen en twijfels heeft u er nooit werk van gemaakt de piano om te laten toveren tot een schitterend instrument dat wél in het interieur past, terwijl u het in deze kleur eigenlijk maar een oerlelijk ding vindt.

 

Wanneer u gaat verhuizen en het instrument niet meer in het nieuwe interieur past, dan wilt u vast alles in één keer geregeld hebben. De nieuw gespoten piano, in de nieuwe woning. 

 

Wij bieden deze oplossing. Wij halen de piano op het oude adres op, spuiten uw piano in de gewenste kleur en bezorgen hem op het nieuwe adres. Is de piano nog niet welkom door bijvoorbeeld een nog uit te voeren verbouwing? Maakt niets uit. Dan slaan wij de piano op in onze geklimatiseerde opslag voor slechts €0,80 per dag.

 

"Verkopen geen optie?

Maak er dan iets fantastisch van"

 

Een piano moet een pronkstuk in uw huis zijn. Dat het u een vermogen kost om te laten spuiten is niet waar. U hoeft  echt niet persé voor formule 1 hoogglanslak te gaan.

 

Er is veel meer mogelijk. En terwijl u zich afvraagt of de piano het allemaal nog wel waard is, en twijfelt of het werkelijk naar uw zin zal zijn, staat hij er maar nutteloos bij. Nadat de piano gespoten is nodigen wij de klant altijd uit om het resultaat te bekijken. Als de familie de piano voor het eerst weer ziet is een fantastisch moment.

 

Gezichten van verbazing, verrukking en soms ook tranen van blijdschap. Dit is ook het moment waaruit blijkt dat alle twijfels onterecht waren, en dat het besluit om te laten spuiten eerder genomen had kunnen worden.

 

 

Spuiten met structuur

Hoe wilt u uw piano gespoten hebben? Wij spuiten met verschillende spuittechnieken. Zo spuiten wij met dichte nerf of wilt u een meer natuurlijke uitstraling?

Zoals het spuiten met open nerf waardoor de houtstructuur heel mooi zichtbaar blijft. Hoogglans is ook mogelijk en is ook in alle, door u gewenste kleuren te realiseren.

 

Wanneer uw piano laten spuiten?

vleugel spuiten

Uiteraard kunt u de piano laten spuiten als u bent uitgekeken op de kleur of wanneer u net een piano heeft gekocht.

 

Maar ook bij beschadigingen door verhuizing of na brand- of waterschade kunnen wij in onze pianospuiterij uw piano weer opknappen.

 

Wanneer u het spuiten van uw instrument combineert met revisie kunt u veel geld besparen.

 

 

"Er komt altijd eerst nog iemand kijken"

 

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u uw piano wilt laten spuiten komt er altijd eerst iemand bij u kijken. De staat en eventuele beschadigingen op uw instrument worden in kaart gebracht.

 

Het instrument wordt gedemonteerd. Alle delen worden  onafhankelijk van elkaar behandeld en gespoten. Daarna wordt alles vakkundig gemonteerd en is uw instrument niet van nieuw te onderscheiden. 

Wij spuiten uw piano in de door u gewenste kleur en zorgen ervoor dat het instrument weer in volle glorie schittert. 

 

Het is een specialistisch beroep waarbij precisie van groot belang is. Een goede voorbereiding en het bewerkingsproces van drogen en uitharden?

Daarvoor is liefde voor piano’s nodig. 

 

 "Voor uw piano is alleen het allerbeste goed genoeg"

 

Wat kost het spuiten van een piano?

De kosten hangen af van eventuele beschadigingen, de hoogte, de lak soort en uw persoonlijke wensen. 

Bij de kosten zijn inbegrepen:

        → Spuit en polijstwerk

        → Demontage en montage      

        → Voorzien van nieuw siervilt

        → Eventueel een nieuw logo

        → Polijsten van het koperbeslag

        → Lage transportkosten

        → Volledig meekijken in het proces d.m.v. app

 

Ja. Ik wil graag een offerte voor piano spuiten

 

Uw piano laten spuiten?

Wilt u uw piano laten spuiten? Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

Wij halen uw piano bij u op en bezorgen hem, na de spuitwerkzaamheden, weer bij u terug. De doorlooptijd is ongeveer zes weken.

 

Zodra de piano gewend is aan de luchtvochtigheid in uw woning komen wij hem ook graag stemmen.

 

Meer te weten komen over wat wij doen?

Ga ons volgen op Facebook en Instagram

  

facebook

       instagram

 

 

 

Wat klanten over ons vertellen

 

"Lang twijfelden we wat te doen met de piano. Mijn moeder had hem ooit als trouwcadeau gekregen, en ik kon het niet over mijn hart verkrijgen dat lelijke bruine ding weg te doen. Met een tweede kind op komst moest de pianokamer vrij.

 

We twijfelden omdat we dachten dat spuiten duur was. Maar de offerte die we ontvingen was zelfs inclusief verhuizen, dus hakten we de knoop door. De piano kon gratis in opslag vanwege de verbouwing van de kinderkamer.

 

Toen ik de piano weer zag, schoot ik vol. Ik was sprakeloos. Echt fantastisch werk geleverd. Iedereen die denkt dat spuiten duur is, zou ik willen aanraden toch in gesprek te gaan.

 

Achteraf gezien hadden wij het veel eerder moeten doen. Mijn moeder was zo onder de indruk dat ze er op aandrong ons de metamorfose cadeau te mogen doen."

Francine S. - Mijn vleugel prima verhuisd

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

 

Francine S.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen