De hybride piano... piano spelen zonder iemand te storen

Silent Piano Systeem (stille piano)

Silent Piano Systeem inbouwen? U bent de gelukkige bezitter van een piano waar u superblij mee bent. De mooie klank en een fijne speelaard zorgen voor veel enthousiasme. Jammer genoeg zijn de momenten waarop u zou willen spelen erg ongunstig en bovendien speelt u het liefst zonder anderen daarbij lastig te vallen.

 

Misschien heeft u bij de aanschaf overwogen om er een digitale piano bij te nemen, maar uw piano is u niet voor niets dierbaar en een digitaal instrument is uiteindelijk maar vervanging. Hoe dan ook... Het plezier in het piano spelen wordt hierdoor helaas minder, en hoe nu verder?

 

"Als u niets onderneemt zal het plezier in het piano spelen stilletjes verdwijnen"

 

Al eens nagedacht over het inbouwen van een Silent Piano Systeem? Als u op uw eigen geliefde piano wilt spelen zonder anderen te storen kan dat. Wij kunnen voor u het Piano Silent Systeem van Genio inbouwen. 

 

Piano met silent systeem

Een piano met silent systeem, wordt ook wel stille piano genoemd, is een akoestische piano waar een elektronisch systeem in wordt gebouwd. De luxe die ontstaat is dat er gebruik gemaakt kan worden van zowel het akoestische gedeelte als van het digitale gedeelte.

Als u niemand stoort speelt u akoestisch en anders schakelt u heel eenvoudig het Silent Piano Systeem in. 

 

Alle extra's van het Silent Systeem

Uw piano heeft een aanslaggevoeligheid waar u aan gewend bent. Deze aanslag behoudt u tijdens het spelen met het ingeschakelde Silent Systeem. Bovendien heeft het Genio systeem vele verschillende instrumenten waar door u net zo gemakkelijk klavecimbel als kerkorgel kunt spelen. Verder heeft het Genio een ingebouwde metronoom een opnamefunctie en kan je heel gemakkelijk transponeren. 

 

Waarom het Genio Silent Piano Systeem?

Zoals u van ons gewend bent maken wij uitsluitend gebruik van producten waarover wij zelf heel enthousiast zijn. Genio is er daar één van. Er zijn goedkopere systemen op de markt maar het gesampled geluid van Genio stijgt er met kop en schouders boven uit. Ook de aanslaggevoeligheid wordt perfect weergegeven. Om deze reden bouwen wij alleen de systemen van Genio in piano's en vleugels.

 

Kosten Silent Piano Systeem voor piano 

Voor piano's gebruiken wij het Genio Premium model. Wij kunnen dat inbouwen in piano's vanaf een hoogte van 115 cm. Kosten van dit systeem inclusief inbouw.

silent piano systeem Genio Premium

VOOR PIANO €1550,00

 

Kosten Silent Piano Systeem voor  vleugel

Het Silent Piano Systeem kan in alle vleugels worden ingebouwd. De kosten van het Genio Premium Silent Systeem inclusief inbouw voor vleugel.

 

silent piano systeem Genio Premium van Genio voor vleugel

VOOR VLEUGEL €2250,00

 

Interesse?

Hebben we u kunnen overtuigen en is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Herrmansch zodat we al u overige vragen kunnen beantwoorden.

 

Ik wil meer weten

 

Meer te weten komen over wat wij doen?

Ga ons volgen op Facebook en Instagram

  

facebook

       instagram

 

 

Annika Strömdahl - Gelukkig met mijn vleugel

Gelukkig met mijn vleugel

Ik dacht dat de zware aanslag bij mijn vleugel hoorde totdat de pianostemmer er over begon. Nu weet ik beter. Door onderhoud is mijn instrument echt van karakter veranderd. Zowel de speelaard als de klank zijn verbeterd. Ik adviseer tegenwoordig al mijn leerlingen om ook te vragen naar de mogelijkheden.

 

Annika Strömdahl

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen