Piano laten stemmen door gediplomeerde stemmer?

Piano stemmen

Piano stemmen hoort bij het onderhoud. Een valse piano klinkt vreselijk waardoor u minder zult spelen. In sommige gevallen is het plezier zo ver verdwenen, dat er echt helemaal niet meer gespeeld wordt.

Door regelmatig stemmen zal uw piano in topconditie blijven waardoor u er met veel plezier op kunt blijven spelen.

 

Voor een optimaal resultaat zal uw piano meestal twee keer per jaar moeten worden gestemd. Nieuwere piano’s zelfs vaker. Materialen zijn nog niet uitgewerkt en in de snaren zit nog extra rek. Hoe vaker uw piano in deze periode gestemd wordt, hoe mooier de klank en stabieler de piano zal worden. Bij gunstige omstandigheden heeft een stabiele piano heeft soms aan één stembeurt per jaar genoeg. 

 

Zelfs als er niet op de piano gespeeld wordt is het belangrijk hem te stemmen. Jaarlijks stemmen zou in dit geval kunnen volstaan om de piano in goede conditie te houden.    

 

Ja ik wil een stemafspraak

 

Na verhuizing de pianostemmer bellen?

Ook verhuizen van uw piano is een reden de pianostemmer weer te bellen, ook al is hij pas geweest. Niet alleen het transport op zich zorgt ervoor dat de piano ontstemd. Ook de nieuwe ruimte, met een andere luchtvochtigheid, heeft invloed op uw piano.

 

Laat de piano eerst 4 weken wennen aan de nieuwe plek voor u opnieuw laat stemmen. Meer redenen waarom uw piano ontstemd vindt u op de pagina pianostemmen.

 

Moet ik altijd een gediplomeerde stemmer inhuren?

Een goed gestemde piano biedt u optimaal speelplezier. Een gediplomeerde stemmer doet meer dan alleen uw piano goed laten klinken. Er wordt gekeken naar de algehele conditie van de piano. Kleine reparaties worden direct uitgevoerd, net als een technische controle en licht onderhoud

 

Een gediplomeerde pianostemmer beschikt over moderne, geavanceerde apparatuur waarmee de stemmer een zeer accuraat, evenwichtig en stabiel resultaat achterlaat.

Daarnaast zullen eventuele gebreken tijdig ontdekt en verholpen worden zodat de schade beperkt blijft. 

 

Kosten pianostemmen

Wanneer wij uw piano stemmen hanteren wij één stemtarief. Voor nieuwe klanten hanteren wij een speciaal tarief voor de eerste stembeurt. Ook bestaande klanten profiteren van kortingen. Kijk bij onze tarieven voor piano stemmen voor meer informatie.

 

Tarieven pianostemmen

 

"Annuleren zonder dat u daarvoor moet betalen"

 

Wij geloven in de oprechtheid van onze klanten. Als een klant belt dat een kind ineens naar de dokter moet, gaan wij er van uit dat het urgent is. Daarom brengen wij geen kosten in rekening bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak.
 

Bij de kosten inbegrepen zijn:

         Gediplomeerde pianostemmer

         Kleine reparaties gratis

         Voorrijkosten

         Gratis advies

         Algehele technische controle

         Kosteloos annuleren

piano stemmen

Werkgebied van de pianostemmer is o.a. 

Gorinchem | Breda | Roosendaal | Hulst 

Middelburg | Rotterdam | Eindhoven 

 Etten-LeurDen Bosch | Antwerpen | Utrecht

Dordrecht | Tilburg | Bergen op Zoom

Den Haag | Oss | Goes | Brasschaat | Turnhout

Francine S. - Mijn vleugel prima verhuisd

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

 

Francine S.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen