Uw pianostemmen in Dordrecht?

Pianostemmer Dordrecht 

Pianostemmer in Dordrecht?  U herkent zich vast in de volgende situatie. De piano klinkt ondertussen zo vals, dat u zich mateloos irriteert aan het storende geluid. Heel irritant toch? Of de piano speelt zo ongelooflijk zwaar dat de lol van het spelen eraf is. Niet lijkt te lukken en op les speelt de piano veel lichter.

 

Toch komt u er om allerlei redenen maar niet toe, de pianostemmer eindelijk eens te mailen of te bellen. En door nieuwe interesses, verdwijnt stilletjes alle aandacht voor de piano.

 

"De pianostemmer zorgt voor uw speelplezier”

 

Pianostemmen zonder zorgen

Uit ervaring weten wij als geen ander hoe gemakkelijk het onderhoud aan de piano verwaarloost. Daarom gebruiken wij een andere, flexibele aanpak.

 

"Hoe wij dat doen?"

 

Alle nieuwe klanten bieden wij altijd een kennismakings stembeurt met korting aan. Dat is een soort introductiekorting. De pianostemmer maakt een logboek aan betreft het onderhoud van uw piano. Dat is handig want zo krijgt hij een duidelijk beeld van de conditie van uw instrument. Als service houden wij gratis voor u bij wanneer de volgende onderhoudsbeurt noodzakelijk is. U zit bij ons niet vast aan een abonnement. Dus zonder financiële verplichtingen.

 

Als service houden wij gratis voor u bij wanneer het weer tijd is voor onderhoud aan de piano. U gaat geen financiële verplichting aan maar geniet wel van de voordelen. Gelijk een afspraak maken?

 

Nog even alle voordelen:

         Geen abonnementen

         Stemfrequentie in overleg

         Blijvend speelplezier

         Geen voorrijkosten

         Gratis logboek

         Lage stemtarieven

 

Bekijk het stemtarief

 

Pianostemmen in Dordrecht

Pianostemmen in Dordrecht doe wij al heel wat jaren. Als de stemmer in Dordrecht tijdens het stemmen een kleine reparatie moet verrichten, dan is dat meestal gratis.

 

U kunt terecht voor verhuizenspuiten en reviseren van de piano of vleugel. Voor een erkend stemmer in Dordrecht hoeft u dus niet langer te zoeken.

 

Wij stemmen ook in uw regio

 

pianostemmer Dordrecht

 

Werkgebied van de pianostemmer is o.a. 

Gorinchem | Roosendaal | Goes 

Middelburg | Rotterdam | Eindhoven 

 Den Bosch | Antwerpen | Utrecht

Breda | Tilburg | Bergen op Zoom

 

Annika Strömdahl - Gelukkig met mijn vleugel

Gelukkig met mijn vleugel

Ik dacht dat de zware aanslag bij mijn vleugel hoorde totdat de pianostemmer er over begon. Nu weet ik beter. Door onderhoud is mijn instrument echt van karakter veranderd. Zowel de speelaard als de klank zijn verbeterd. Ik adviseer tegenwoordig al mijn leerlingen om ook te vragen naar de mogelijkheden.

 

Annika Strömdahl

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen