Piano verhuizen? Dat gaat u toch niet zelf doen?

Piano verhuizen

Piano verhuizen is een hele onderneming. Niet alleen het gewicht speelt een rol. U wilt dat uw kostbare instrument met de meest grote zorg behandeld wordt. Dat vertrouwt u niet zomaar aan elke verhuizer toe.


Het verhuizen van piano’s is een van onze specialiteiten. Voor ons is het verhuizen van uw dierbare instrument niet zomaar ‘een ritje’. Wij behandelen uw instrument als iets kostbaars, zoals u dat graag van ons ziet.

 

Wat komt er kijken bij het verhuizen van een piano?

 

"Een piano verhuizen doet u niet zomaar eventjes.

Er komt heel wat bij kijken." 

 

Ten eerste is er natuurlijk het gewicht. Een piano is zwaar en niet even op te tillen. Het formaat zorgt ervoor dat u zomaar ergens klem kan komen te zitten. Daarnaast is de lak van de piano kwetsbaar. U wilt niet dat die tijdens het verhuizen beschadigd raakt.

 

Daarom pakken wij uw piano zeer goed in tijdens het transport. Zo blijft de prachtige lak  onbeschadigd en wordt voorkomen dat de piano moet worden gespoten

 

Wij beschikken over geschikt vervoer.

Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw piano tijdens transport geen schade oploopt. Met onze goede zorgen komt uw dierbare piano weer netjes op zijn nieuwe plek te staan. De piano moet zo’n week of vier acclimatiseren in de nieuwe ruimte. Daarna kunt u een afspraak maken om uw piano te stemmen

 

Waarom wij uw piano zouden moeten verhuizen?

         Ervaren verhuizers

         Goede bereikbaarheid

         Duidelijke advisering

         Snel antwoord op vragen

         Betrokken professionals

         Zeer scherpe tarieven

"Laat uw piano verhuizen,

zonder dat het u veel geld en moeite kost."

 

Wat kost een piano verhuizen?

De kosten voor het verhuizen van uw piano variëren en hangen af van verschillende factoren. Daarom maken wij een offerte op maat. Wij hanteren scherpe tarieven.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

 

Ja offerte aanvragen

 

Wij verhuizen uw piano met twee ervaren vaklieden, uw heeft er geen omkijken naar. Als wij uw piano verhuizen gebeurt dit gegarandeerd veilig.

 

Mijn piano moet de trap af

Wij verhuizen geen piano over de trap. De maximale hoogte van trapjes en opstapjes waar wij  over kunnen verhuizen is 80 cm.

Moet uw piano naar een andere etage dan zal er een ruime personenlift aanwezig moeten zijn, waar uw piano in past.

 

Wanneer uw piano uit noodzaak gekanteld moet worden rekenen wij daarvoor een tarief van € 56,- per kanteling.

 

Krijg ik beschadigingen op de vloer van de piano verhuizen?

De meeste vloeren zijn niet bestand tegen het gewicht en de kleine, vaak scherpe wieltjes van de piano. Een beschadiging op de vloer is dan ook zo gemaakt.

 

Wij, als ervaren piano verhuizers, zijn er goed op voorbereid. Daarom hebben wij altijd bescherming bij ons, om uw vloer tegen de piano te beschermen. Ook hebben wij onderzetters die wij meteen onder uw piano kunnen plaatsen om uw nieuwe vloer te beschermen tegen beschadigingen.

 

Extra service bij piano verhuizen

Wij bieden u naast het verhuizen van uw piano nog extra service aan. Als de piano over een grasveldje moet, door grind moet, of dat wij een stelling moeten maken omdat de piano een hoogte af moet, is dat bij de prijs inbegrepen. Zo willen wij laten zien dat wij een sterke service verlenen.

 

Uw piano laten verhuizen?

Wij verhuizen piano’s in diverse regio's in Nederland:

  • Rotterdam
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Breda
  • Roosendaal
  • Amsterdam

 

Wilt u meer informatie over het verhuizen van uw piano? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Heeft uw piano beschadigingen opgelopen tijdens eerdere verhuizingen? U kunt bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud of zelfs volledige revisie.

Annika Strömdahl - Gelukkig met mijn vleugel

Gelukkig met mijn vleugel

Ik dacht dat de zware aanslag bij mijn vleugel hoorde totdat de pianostemmer er over begon. Nu weet ik beter. Door onderhoud is mijn instrument echt van karakter veranderd. Zowel de speelaard als de klank zijn verbeterd. Ik adviseer tegenwoordig al mijn leerlingen om ook te vragen naar de mogelijkheden.

 

Annika Strömdahl

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen