Wilt u uw vleugel of piano verhuizen?

Contact Opnemen

 

 

 

Piano verhuizen kan betaalbaar! Snel en professioneel piano vervoeren.

Piano verhuizen is een specialistisch werk dat niet voor iedereen is weggelegd. Piano verhuizen vraagt om zekerheden. Daarom moet u bij het verhuizen zeker zijn dat het veilig en professioneel gebeurt. Het is aan te raden om voor een verhuisbedrijf te kiezen dat gespecialiseerd is. Wij zijn vertrouwd met pianovervoer en het vervoer van vleugels, werken met de grootste zorgvuldigheid en zorgen dat het instrument op basis van uw wensen wordt vervoerd en geplaatst.

 

Piano verhuizen via de trap

Uw piano verhuizen via een trap doen wij niet meer omdat het bij ARBO-wet verboden is. Vanaf 1 november 2016 vindt daarom het pianovervoer uitsluitend nog op de begane grond plaats en verhuizen wij alleen naar etages als er een personenlift aanwezig is waar de piano in past. De maximale hoogte van een trapje of opstap is 80 centimeter. 

 

Piano vervoer? Hoe gaat dat in zijn werk?

Hoe piano vervoer in zijn werk gaat, verschilt per situatie. Wilt u een piano of een vleugelpiano kopen? Voor ieder pianovervoer wordt een offerte op maat gemaakt. Op deze manier kunnen wij u het pianovervoer voor een eerlijke prijs aanbieden, en nemen desgewenst de volledige logistieke afhandeling voor u uit handen. 

 

Een piano verhuizen is een lastige klus, vandaar dat wij dit altijd met minimaal twee ervaren verhuizers doen. We hebben ruime ervaring in het piano verhuizen, en we hebben de nodige professionele hulpmiddelen die wij tijdens het pianovervoer in zetten. Wij gebruiken speciale technieken waardoor de piano tijdens het transport volledig stabiel en stil staat. Het pianovervoer is op deze manier veilig en gegarandeerd schadevrij. Houdt u er wel rekening mee dat er voldoende ruimte moet zijn om te kunnen manoeuvreren. Indien wij de piano uit noodzaak moeten kantelen rekenen wij daarvoor een tarief van €56,00. Als u een offerte voor piano vervoer aanvraagt, vragen wij nog speciaal om dergelijke bijzonderheden. 

 

 

GRATIS OFFERTE PIANOVERVOER

 

 

Wat kost degelijk pianovervoer?

Omdat pianovervoer een specialistische onderneming is, zullen de kosten bij elk pianotransport variëren. Wij werken daarom niet met rekenformules waarbij u zelf kunt uitrekenen wat de kosten zijn. Deze prijzen zijn vaak niet realistisch ten opzichte van de uiteindelijke kosten. Wij zorgen daarom voor een heldere, op maat gemaakte en volledige all-in prijs. Bij ons betaalt u voor het pianotransport nooit teveel.

 

Het pianotransport toch zelf uitvoeren?

Piano vervoer zou in principe door iedereen kunnen worden gedaan, maar dit raden wij ten zeerste af. Het is een specialistische taak waarbij u de kans heeft de piano tijdens het transport te beschadigen. Het inhuren van een pianotransport bedrijf is daarom verstandiger.

 

Pianovervoer uit handen geven of zelf uw piano vervoeren?

Er zijn een aantal verhuistips die we u willen meegeven, om uw piano vervoer soepel te laten verlopen.

  • Til niet met 4 personen, maar voer het piano vervoer juist met 2 sterke mannen uit. Dan verdeel je het gewicht veel gemakkelijker.
  • Zorg tijdens het pianotransport voor een goede kar met stevige wielen. (geen zwenkwielen)
  • Zet de piano tijdens het vervoeren stevig vast.
  • Binnenhuis kunt u ook op dekens uw piano verhuizen.
  • Wikkel uw piano tijdens het piano vervoer in dekens.

 

 

Verhuisplannen en het piano vervoeren uit handen geven?

Verhuisplannen en weet u nog niet hoe u piano vervoer regelt? Voor het piano vervoeren helpt Herrmansch u professioneel en voor een scherpe, passende prijs. Schroom niet, vraag een gratis offerte voor pianotransport aan. 

 

Laat uw piano vervoeren door "Herrmansch pianotransport"

 

 

 

 

Dagelijks piano verhuizen in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Amsterdam

Ook voor pianotransport in België en Duitsland. 

 

 

Annika Strömdahl - Heel gelukkig met mijn vleugel

Heel gelukkig met mijn vleugel

Jarenlang heb ik gedacht dat de zware aanslag bij mijn vleugel hoorde en dat er niets aan te doen was. Ik was er daarom nog nooit eerder over begonnen totdat de pianostemmer er zelf over begon. Nu weet ik beter. Door een eenvoudige ingreep en onderhoud is mijn instrument werkelijk van karakter veranderd. Zowel de speelaard als de klank zijn ongelooflijk verbeterd. Ik adviseer tegenwoordig al mijn leerlingen om ook te vragen naar de mogelijkheden.

 

Annika Strömdahl

Directeur muziekschool 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen