Pianostemmen in Utrecht met een topresultaat

Pianostemmer Utrecht

Pianostemmer in Utrecht? Ook in Utrecht komt de pianostemmer graag en met plezier bij u langs. Als geen ander weten wij wat uw piano nodig heeft om in topconditie te blijven. De pianostemmer doet dan ook meer dan alleen uw piano stemmen. Wilt u direct een afspraak maken met onze pianostemmer in Utrecht?

 

Wat u van de stemmer in Utrecht mag verwachten

Wij zijn al heel wat jaren actief in Utrecht en omgeving. Al onze pianostemmers zijn erkend en hebben een mooie opleiding achter de rug waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw piano in goede handen is.

 

De pianostemmer kijkt tijdens de stembeurt direct naar de algehele conditie van uw piano. Kleine reparaties kunnen meestal gelijk worden uitgevoerd. Ook voert de pianostemmer een technische controle uit. Hierdoor worden gebreken tijdig ontdekt zodat deze verholpen kunnen worden en verdere schade beperkt blijft.

 

"Iets extra's?

Alles wordt gecheckt"

 

Tijdens het stemmen wordt ook wat licht onderhoud uitgevoerd. Groot onderhoud en grote klussen zoals piano revisie en het spuiten van uw piano worden vakkundig uitgevoerd in onze eigen werkplaats. Het eventueel transport van uw piano kunnen wij met eigen materieel uitvoeren.

 

Wij stemmen de piano niet meer op de zogenaamde ambachtelijke wijze. Met zeer geavanceerde apparatuur kan de stemmer een zeer accuraat, evenwichtig en stabiel resultaat bereiken. En u kunt gelijk weer genieten van een zuiver klinkende piano.

 

Wilt u eerst meer weten over de kosten van onze pianostemmer?

Of wilt u meteen een afspraak maken? Dat kan 24/7!

 

Tarief pianostemmer

 

pianostemmer Utrecht

 

Werkgebied van de pianostemmer is o.a. 

Gorinchem | Breda | Roosendaal | Goes 

Middelburg | Rotterdam | Eindhoven 

 Den Bosch | Antwerpen | Dordrecht 

Tilburg | Bergen op Zoom

 

Wij komen ook stemmen in uw omgeving

Francine S. - Mijn vleugel prima verhuisd

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

 

Francine S.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen