Uw pianostemmer in Den Bosch

Pianostemmer Den Bosch

Pianostemmer Den Bosch? Onze pianostemmer komt met plezier in den Bosch en omgeving bij u langs. Wij weten als geen ander wat uw piano nodig heeft om in topconditie te blijven. De stemmer doet dan ook meer dan alleen uw piano stemmen. Maakt u direct een afspraak met onze pianostemmer in Den Bosch?

 

Wat mag u verwachten van onze pianostemmer in Den Bosch?

Herrmansch Pianotechnieken is al jaren actief in Den Bosch en omgeving. Onze pianostemmers zijn erkend en hebben ruime ervaring waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw piano in goede handen is.

 

Onze pianostemmer komt niet alleen langs om uw piano te stemmen. Er wordt direct gekeken naar de algehele conditie van uw piano. Eventuele kleine reparaties kunnen direct worden uitgevoerd. Daarnaast voert de pianostemmer een technische controle uit. Hierdoor worden eventuele gebreken op tijd ontdekt zodat deze verholpen kunnen worden en verdere schade beperkt blijft.

 

Tijdens het stemmen wordt ook wat licht onderhoud uitgevoerd. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken voor grondig onderhoud en/of reparatie van uw piano. Veel van deze werkzaamheden worden bij u in Den Bosch uitgevoerd. Zeer grote klussen zoals piano revisie en het spuiten van uw piano worden vakkundig uitgevoerd in onze eigen werkplaats. Natuurlijk wordt het transport van uw piano hierbij ook door ons geregeld.

 

Onze gediplomeerde pianostemmer beschikt over speciale apparatuur om uw instrument te stemmen. Zo kan er een zeer accuraat, evenwichtig en stabiel resultaat worden bereikt. En kunt u weer genieten van een prachtig klinkende piano.

 

Voor het behoudt van deze prachtige klanken raden wij aan onze pianostemmer twee keer per jaar langs te laten komen. Is uw piano nieuw? Dan kan vaker stemmen, in het begin, nodig zijn. Ook na het verhuizen van uw piano  is stemmen noodzakelijk. Wilt u eerst meer weten over de kosten van onze pianostemmer?

 

Tarieven pianostemmer

 

Gevonden wat u zocht?

U zocht een pianostemmer in Den Bosch, heeft u gevonden wat u zocht? Heeft u nog vragen aan onze pianostemmer, voor hij naar u toe komt? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Uw piano in Den Bosch laten stemmen? Maak een afspraak met onze pianostemmer en u bent verzekerd van een optimaal resultaat!

 

Wij komen vast ook stemmen in uw regio

 

pianostemmer Den Bosch

Werkgebied van de pianostemmer is o.a. 

Gorinchem | Breda | Roosendaal | Goes 

Middelburg | Rotterdam | Eindhoven 

 Antwerpen | Dordrecht | Tilburg  

Utrecht | Bergen op Zoom

Francine S. - Mijn vleugel prima verhuisd

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

 

Francine S.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen