Pianostemmen in uw regio?

Pianostemmer Breda 

Pianostemmer in Breda? Een piano stemmen in Breda? Onze pianostemmer heeft vele jaren ervaring in de omgeving van Breda. En komt ook graag bij u. Vleugels en piano’s houdt de stemmer in top conditie. Onze pianostemmer doet daarom niet alleen piano stemmen. Een gehele controle of reparatie wordt meteen verricht. Bij Herrmansch is het instrument in prima handen.

 

Iedereen die piano speelt kent vast de volgende situatie. U zit achter de piano, een aantal tonen, die telkens in dat liedje terugkomen, klinken zo vals, dat het storende geluid u mateloos irriteert. 

 

Of een aantal toetsen slaan dubbel aan, het speelt onregelmatig of blijft er telkens een toets ingedrukt zitten. Heel irritant toch? En u komt er ondanks dat om allerlei redenen maar niet toe, de pianostemmer eindelijk eens te bellen of een mailtje te sturen.

 

Het gevolg is dat u er weinig plezier meer aan beleeft, minder gaat pianospelen, en wanneer u een aantal maanden verder bent, haast niet meer speelt. Door nieuwe interesses, verdwijnt stilletjes alle aandacht voor de piano. En na een jaar speelt u nog heel weinig piano en is de liefde voor de ooit zo fijne hobby verdwenen.

 

"Hoe de pianotechnicus er voor zorgt dat u plezier blijft beleven aan uw pianospel?"

 

Herinnert u zich hoe fijn het is om piano te spelen wanneer de pianostemmer pas de piano heeft gestemd? Alles dat u speelt klinkt mooier, u kunt er een intenser gevoel in kwijt en op zondagmiddag speelt u met veel plezier uw gehele repertoire door.

 

Flexibel pianostemmen zonder omkijken

Uit ervaring weten wij als geen ander hoe gemakkelijk het onderhoud van de piano verslonst. We zien verschillen met een andere, meer flexibele aanpak.

 

"Hoe Herrmansch dat aanpakt?"

 

De pianostemmer maakt bij de eerste stembeurt gelijk een logboek aan over uw piano, waarin de conditie van uw piano wordt bijgehouden.

 

Als service wordt gratis bij gehouden wanneer het weer tijd is voor onderhoud aan de piano. U heeft nooit financiële verplichtingen maar geniet wel van de voordelen. Gelijk een afspraak maken?

 

Voordat wij u onze prijzen aanbieden even een aantal voordelen op een rijtje.

         Nooit financiële verplichting

         Stemfrequentie in overleg

         Blijvend plezier pianospelen

         Nooit voorrijkosten

         Gratis logboek en informatie

         Aantrekkelijk stemtarief

 

Stemtarief bekijken

 

Pianostemmen in Breda

Pianostemmen in Breda doen we al een aantal decennia. Als de stemmer Breda bezoekt, en er is een kleine piano reparatie…U hoeft nooit voorrijkosten te betalen, en kleine reparaties zijn meestal gratis.

 

U kunt terecht voor verhuizen, spuiten en reviseren elk merk piano of vleugel. Een erkende pianostemmer in Breda heeft u dus al gevonden. Ook voor hulp bij aanschaf.

 

Verder bieden wij nog veel meer. Wij leveren namelijk de belangrijkste accessoires zoals teflon piano onderzetters, bouwen luchtbevochtigings systemen in uw piano of vleugel, en kunnen ervoor zorgen dat u ook piano kunt spelen in de nachtelijke uurtjes door een Silent Piano Systeem in te bouwen, zodat niemand last van u heeft. 

 

U zocht een pianovakman in Breda. Gevonden wat u zocht?

pianostemmer in breda

De pianostemmer stemt in o.a. 

Gorinchem | Breda | Roosendaal | Hulst 

Middelburg | Rotterdam | Eindhoven 

 Etten-Leur | Den Bosch | Antwerpen | Utrecht

Dordrecht | Tilburg | Bergen op Zoom

Den Haag | Oss | Goes | Brasschaat | Turnhout

Amsterdam | Almere | Helmond

 

 

 

VvPN Herrmansch Pianotechnieken

 

Francine S. - Mijn vleugel prima verhuisd

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

 

Francine S.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen