Uw piano vervoeren in regio Breda?

Piano verhuizen Breda

Piano verhuizen Breda.  Wij vervoeren piano's en vleugels in Breda en omgeving. Een piano of vleugel verhuizen wij als iets kostbaars, niet als een ritje. Wij regelen de gehele verhuizing van uw instrument, bestaande uit vooronderzoek, verhuis en de aflevering, zoals u dat graag ziet. Volgens voorwaarden van onze verzekering vragen wij u niet zelf te assisteren.

 

Wilt u uw verhuizing combineren met een tijdelijke of langdurende opslag? Wij hebben een fantastische ruimte waar we uw piano of vleugel kunnen opslaan. Kosten? Piano opslag voor €0,80 per dag €1,00 voor vleugels.

 

Heeft u, als de piano is verhuisd, interesse om het onderhoud van uw piano of vleugel bij ons onder te brengen? Dat kan. Al onze pianostemmers kunnen uw piano met met goed resultaat stemmen en zullen u adviseren waar nodig is. Ook kunt u al uw vragen stellen aan de pianostemmer.

 

"Altijd mogelijkheden voor piano verhuizen omgeving Breda" 

 

Kosten pianotransport in Breda

Pianovervoer kent geen vast tarief. Voor piano vervoer wordt altijd een offerte op maat gemaakt, een piano verhuizen wij met twee ervaren vaklieden en als wij uw piano verhuizen doen we dat gegarandeerd veilig. Ook voor het opslaan van een piano bent u welkom. U kunt de piano of vleugel opslaan voor zo lang als u wilt.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Piano over trap

Uw piano verhuizen via trappen doen wij niet. Wij doen een verhuizing alleen van en naar etages als er een ruime personenlift aanwezig is waar de piano in past.

 

Maximale hoogte van trapjes en opstapjes waar over wij uw piano verhuizen is 80 cm.piano verhuizen Breda

Als wij bij het verhuizen uw instrument uit noodzaak moeten kantelen, rekenen wij een tarief van €56,00 per kanteling.

 

"Waarom wij uw piano in Breda zouden moeten verhuizen?"

 

         Ervaren verhuizers

         Goede bereikbaarheid

         Duidelijke advisering

         Snel antwoord op vragen

         Betrokken professionals

         Zeer scherpe tarieven

Gevoelige vloer?

Uw vloer tegen de piano beschermen bij pianovervoer? Wij hebben daar de beste bescherming voor, en hebben deze altijd bij. Wij zetten de piano onderzetters er tijdens de verhuizing gelijk voor u onder.

 

Ook voor stemmen en repareren 

 

Wij verhuizen ook in o.a.

 

Amsterdam | Breda | Roosendaal | Tilburg

Utrecht | Eindhoven | Den Bosch | Rotterdam

 

Francine S. - Mijn vleugel prima verhuisd

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

 

Francine S.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen