Vleugel of piano opslaan? Extra veilig en extra voordelig!

Opslag piano of vleugel

Opslag piano? Een piano opslaan omdat u gaat verbouwen of verhuizen? Een piano gekocht maar gaat uw zoon of dochter studeren en kan de piano niet mee op een studentkamer en staat het instrument behoorlijk in de weg? 

 

De piano opslaan in een schuur of niet verwarmde ruimte is geen optie. Dat gaat ten koste van de levensduur van de piano en het zou kunnen dat muizen, motten of ander ongedierte de piano beschadigen.

 

Bovendien is de kans groot dat er achteraf meer dan alleen onderhoud aan de piano moet plaatsvinden. En een piano opslaan in een self-storage vraagt om een goede voorbereiding van u zelf. De piano moet ingepakt, verhuisd en goed beschermd worden tegen allerlei andere opgeslagen artikelen om schade te voorkomen.

 

"Wees verstandig. Sla uw piano of vleugel veilig en beschermd op"

 

Denk eens aan opslag bij Herrmansch.

Wij bieden opslag voor lange en korte termijn, beschikken over een geconditioneerde ruimte en slaan uw piano zo lang op als u wilt. U bepaalt het zelf.

 

Omdat wij de verhuisservice onder eigen beheer hebben betaalt u ons de verhuiskosten. En als u bij ons laat opslaan is dat tegen aangepast tarief. Buiten het transport, kost het opslaan van een piano vanaf januari 2023 €1,00 per dag en een vleugel €1,20. Dat bedrag wordt berekent op basis van nacalculatie of er wordt eens per kwartaal een factuur gestuurd. 

 

Zelf brengen of ophalen Dat kan. U betaalt dan alleen de handelingskosten van €56,00 per keer.

 

Terug bezorgen

Nadat u ons laat weten het instrument terug te willen ontvangen gaan wij direct aan de slag. We plannen het transport voor ons zo efficiënt mogelijk in. Daarvoor hanteren wij de redelijke termijn van 14 dagen.

 

Verzekering

Omdat wij geen instrumenten waarvan wij geen eigenaar zijn, en die wij niet in opzicht hebben kunnen verzekeren, blijft het instrument gewoon verzekerd onder uw eigen inboedelverzekering. U moet dan wel melden bij uw verzekeringsmaatschappij dat het instrument tijdelijk elders is gestald. Alle voorkomende schades die tijdens transport of opslag worden veroorzaakt, vallen uiteraard onder onze aansprakelijkheid. 

Opslag piano vleugel

Voordelen piano opslaan

Het opslaan van uw piano of vleugel bij ons heeft veel voordelen. 

      → Opslag in geconditioneerde ruimte

      → Door vaklui gehaald/gebracht

      → Zelf brengen/halen? Alleen handelingskosten

      → Voor korte of langere duur

      → Nog geen €30,00 per maand

      → Vakkundig ingepakt en beschermd

 

Ik wil mijn piano opslaan

 

Meer te weten komen over wat wij doen?

Ga ons volgen op Facebook en Instagram

  

facebook

       instagram

 

 

 

Wij halen uw piano op in o.a.

Gorinchem | Breda | Roosendaal | Goes 

Middelburg | Rotterdam | Eindhoven 

 Etten-Leur | Den Bosch | Antwerpen | Utrecht

Dordrecht | Tilburg | Bergen op Zoom

Den Haag

 

Annika Strömdahl - Gelukkig met mijn vleugel

Gelukkig met mijn vleugel

Ik dacht dat de zware aanslag bij mijn vleugel hoorde totdat de pianostemmer er over begon. Nu weet ik beter. Door onderhoud is mijn instrument echt van karakter veranderd. Zowel de speelaard als de klank zijn verbeterd. Ik adviseer tegenwoordig al mijn leerlingen om ook te vragen naar de mogelijkheden.

 

Annika Strömdahl

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen