Stopcontacten laten spuiten

Stopcontacten spuiten

Stopcontacten spuiten is de manier om jouw interieur écht compleet te maken. Je kent het vast wel. Je hebt alles onder controle. De kleur van de plinten is gekozen in een kleur die matcht met een lijstje van de keuken, de lamellen matchen met de kleur van de wanden. Alleen het schakelmateriaal is een probleem. De contactdozen en schakelaars hebben altijd een neutrale kleur waardoor ze geen toegevoegde waarde hebben. En dat kan anders!

 

De stopcontacten en schakelaars zijn slechts in beperkte kleuren verkrijgbaar waardoor ze nooit dat extra's brengen in het interieur. Heeft jouw kinderkamer bijvoorbeeld een safari thema waarbij tropisch groen een rol speelt? En jij denkt dat er geen passende kleur te vinden is voor de stopcontacten en schakelaars?

 

Wij zorgen ervoor dat jij helemaal in detail kunt. 

 

"Kinderkamers, master bedroom, keuken, toilet,

en woonkamer met elk een ander thema?"

 

Wij hebben de oplossing!

 

 

stopcontacten laten spuiten

Het spuiten van schakelmateriaal

Al het schakel materiaal kunnen wij spuiten in elke gewenste kleur en elke gewenste afwerking. Van mat tot hoogglans en van groen tot beige.

 

Niet alleen het schakelmateriaal kunnen wij spuiten. Denk ook eens aan ventilatieroosters, luchtinlaten, rookmelders en ga zo maar door. 

 

 

"Wat kost het?"

 

Wat de kosten zijn voor het spuiten van je stopcontacten hangt af van het aantal componenten, het totaal aantal stopcontacten, afwerking en van de eventuele verzendkosten. Wij berekenen de prijs niet per stopcontact maar per component.

 

Hieronder ziet u een complete groep schakelaars met een stopcontact als voorbeeld. Bij elkaar zijn dat drie schakelaars, één stopcontact en één afdekplaat. Alles bij elkaar bestaande uit vijf losse componenten.

 

componenten stopcontact 

 

Hoe de prijs dan zelf te berekenen? Hoewel we een standaardprijs van €15,00 per component voor de matte uitvoering en €20,00 per component voor de glans uitvoering hanteren is het belangrijk eerst een aantal zaken op een rijtje te zetten. 

 

  • Over hoeveel stopcontacten/schakelaars gaat het? (Bij 10 groepen is er een korting van 10% Bij 11 groepen 11% tot een maximum van 20 complete groepen. (Dat levert een korting van 20% op) Heb je meerdere groepen? Dan blijft de korting 20%.
  • Hoeveel losse componenten zijn het? (je betaalt namelijk per component)
  • Bepaal welke kleur ze mogen worden (meerdere kleuren kan ook, denk bijvoorbeeld aan twee kinderkamers met elk een ander thema)
  • Welke glansafwerking is gewenst? 
  • Kom je zelf afleveren of ga je verzenden?
  • Zet dit op een rijtje en vraag een definitieve offerte bij ons aan.

 

Kosten berekenen

Om zelf de kosten te kunnen berekenen maak je de volgende som.

 

Je hebt een groep zoals de grijze uit het voorbeeld hierboven. Dat zijn vijf losse componenten x €15,00 in matte uitvoering. Dan zijn de kosten dan €75,00 zonder verzendkosten en kortingen.

 

 

Ik wil graag een offerte

 

 

 

Francine S. - Mijn vleugel prima verhuisd

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

 

Francine S.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen