Uw stoelen helemaal in stijl laten spuiten? Pak het meteen goed aan!

Stoelen spuiten

Stoelen spuiten? Ook stoelen kunnen een emotionele waarde hebben zoals bijvoorbeeld bij een piano veel voor komt. U kent de stoelen al heel lang en oma en opa hebben er jaren plezier van gehad. De stoelen die onze grootouders kochten gingen met het grootste gemak dertig jaar mee. En nu zijn de stoelen in uw bezit, maar die kleur... Die past totaal niet bij de rest van uw interieur.

 

Het is niet verwonderlijk dat in de loop van de jaren de laklaag wat versleten is, kleine krasjes en deukjes het oppervlak ontsieren en dat verkleuring is ontstaan. Wij kunnen uw stoelen weer een nieuw leven inblazen door ze te spuiten in de gewenste kleur. 

 

"Pak het wel meteen goed aan, dan gaan ze weer jaren mee"

 

Kosten stoelen spuiten

De kosten voor het spuiten van stoelen ligt ongeveer op de €70,00 per stoel. Dat is een richtprijs waar u in ieder geval rekening moet houden. Het kan goed zijn dat uw stoelen eerst gedemonteerd moeten worden en later ook weer in elkaar gezet.

 

Het komt ook heel veel voor dat stoelen jarenlang met boenwas zijn behandeld om ze mooi op kleur te houden. Om daarna met kleur lak over te spuiten vraagt om extra bewerkingen. Dat komt omdat de waslaag diep in het hout is getrokken waardoor spuiten onmogelijk wordt. Daarom zijn extra bewerkingen noodzakelijk. Voor extra werk mag u uitgaan van €50,00 per uur. Uiteraard spreken wij voor aanvang een prijs met u af zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

 

"Andere objecten mee spuiten? Doen! Daarmee wordt alles goedkoper"

 

Dressoir of Kast mee spuiten

stoelen spuiten

U kunt ook gelijk een kast, dressoir of tafel mee laten spuiten. Alle kleuren kunnen we spuiten.

 

Omdat elke lak fabrikant eigen verkooplijnen met bijbehorende namen gebruikt kiezen wij ervoor de RAL code te gebruiken. Binnen deze RAL code kunnen wij elke kleur leveren. Dat voorkomt een heleboel misverstanden maar is bovendien heel handig als er later lak bijgemaakt moet worden voor een reparatie of een ander voorwerp wat in dezelfde kleur moet. 

 

Hoe het werkt?

Wij hebben het gemakkelijk gemaakt voor u. U hoeft alleen maar in het kort te omschrijven wat uw wensen zijn en een fotootje mee te sturen. Wij maken dan een offerte die het u waard maakt de oude stoelen nieuw leven in te blazen.

 

Stuur mij een offerte

 

Meer te weten komen over wat wij doen?

Ga ons volgen op Facebook en Instagram

  

facebook

       instagram

 

 

Annika Strömdahl - Gelukkig met mijn vleugel

Gelukkig met mijn vleugel

Ik dacht dat de zware aanslag bij mijn vleugel hoorde totdat de pianostemmer er over begon. Nu weet ik beter. Door onderhoud is mijn instrument echt van karakter veranderd. Zowel de speelaard als de klank zijn verbeterd. Ik adviseer tegenwoordig al mijn leerlingen om ook te vragen naar de mogelijkheden.

 

Annika Strömdahl

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen