Alles voor alleen een top resultaat!

Pianostemmer Bergen op Zoom

Pianostemmer in Bergen op Zoom? De pianostemmer heeft heel wat jaren in Bergen op Zoom gewoond en komt er nog steeds graag. Uw piano in Bergen op Zoom of omgeving laten stemmen? Wij staan voor u klaar. Wij houden uw piano graag in topconditie. Onze pianostemmer doet daarom meer dan alleen uw piano stemmen. Een algehele check of reparatie wordt meteen uitgevoerd. Bij ons is uw instrument in goede handen.

 

Wat u mag verwachten van de pianostemmer in Bergen op Zoom?

Topconditie is het allerbelangrijkste voor uw piano, zodat u er lang plezier van heeft. Daarom doet onze pianostemmer meer dan alleen uw piano stemmen. De hele piano wordt tijdens de stembeurt nagekeken zodat u direct weet in welke conditie deze verkeert.

Kleine reparaties worden gelijk uitgevoerd. Ook een technische controle hoort erbij. Zo worden eventuele gebreken vroegtijdig ontdekt en kunnen ze verholpen worden voordat er verdere schade ontstaat.

Maakt u direct een afspraak met onze pianostemmer in Bergen? Of liever eerst naar onze tarieven?

 

Tarieven pianostemmen

 

Onze pianostemmer zal ook wat licht onderhoud uitvoeren. Wilt u uw piano grondig laten onderhouden? Ook dat is mogelijk. Voor piano reparatie en onderhoud bent u ben ons ook aan het goede adres.

De meeste werkzaamheden kunnen wij gewoon uitvoeren bij u, in Bergen op Zoom. Klussen zoals een piano reviseren en het spuiten van uw piano kunnen wij professioneel uitvoeren in onze eigen werkplaats. Wij kunnen dan zelf uw piano verhuizen. Dat hebben wij onder eigen beheer.

 

Al onze pianostemmers zijn gediplomeerd en beschikken over moderne apparatuur. Hiermee wordt uw instrument zeer accuraat, evenwichtig en stabiel gestemd. U kunt weer genieten van een schitterend klinkende piano.

 

Voor een optimaal resultaat raden wij aan om de pianostemmer minimaal één keer per jaar bij u langs te laten komen. Bij een nieuwe piano kan vaker stemmen nodig zijn, in het begin. 

Vergeet ook niet de piano te stemmen na het verhuizen. Wel eerst vier weken acclimatiseren.

 

Is dit wat u zocht?

Zoekt u een pianostemmer in Bergen op Zoom? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle werkzaamheden aan uw piano.

Wilt u eerst uw vragen kwijt, voor onze pianostemmer naar u toe komt? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Dus neem gerust contact met ons op

 

Wilt u uw piano in Bergen op Zoom laten stemmen? De pianostemmer van Herrmansch Pianotechnieken komt met plezier bij u langs. En u bent dan verzekerd van een optimaal resultaat!

 

Afspraak maken pianostemmer 

 

pianostemmer Bergen op Zoom

 

Werkgebieden van de pianostemmer zijn ook  

 Breda | Roosendaal | Goes 

Middelburg | Rotterdam | Eindhoven 

 Den Bosch | Antwerpen | Utrecht

Dordrecht | Tilburg 

 

Ook stemmen wij in uw regio

Francine S. - Mijn vleugel prima verhuisd

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

 

Francine S.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen