Pianostemmen in uw regio?

Pianostemmer Breda 

Pianostemmer in Breda?  Iedereen die piano speelt kent vast de volgende situatie. U zit achter de piano, een aantal tonen, die telkens in dat liedje terugkomen, klinken zo vals, dat u zich mateloos irriteert aan het storende geluid.

 

Of een aantal toetsen slaan dubbel aan, spelen onregelmatig of blijft er telkens een toets ingedrukt zitten. Heel irritant toch? En u komt er ondanks dat om allerlei redenen maar niet toe, de pianostemmer eindelijk eens te bellen of een mailtje te sturen.

 

Het gevolg is dat u er geen plezier meer aan beleeft, minder gaat spelen, en wanneer u een aantal maanden verder bent, haast niet meer speelt. Door nieuwe interesses, verdwijnt stilletjes alle aandacht voor de piano. En na een jaar speelt u niet meer en is de liefde voor de ooit zo fijne hobby haast verdwenen.

 

"Hoe de pianostemmer er voor zorgt dat u plezier blijft beleven aan het piano spelen?"

 

Herinnert u zich nog hoe fijn het is om piano te spelen wanneer de pianostemmer pas de piano heeft gestemd? Alles wat u speelt klinkt mooier, u kunt er meer gevoel in kwijt en op zondagmiddag speelt u met veel plezier uw gehele repertoire door.

 

Flexibel pianostemmen zonder omkijken

Uit ervaring weten wij als geen ander hoe gemakkelijk het onderhoud aan de piano verslonst. Wij zien ook de verschillen met een andere, flexibele aanpak.

 

"Hoe wij het aanpakken?"

 

Wij bieden u als nieuwe klant altijd een eerste stembeurt met korting aan. Dat is een soort kennismakingskorting.

De pianostemmer maakt dan gelijk een logboek aan over uw piano, waarin de conditie van uw piano wordt bijgehouden.

 

Als service houden wij gratis voor u bij wanneer het weer tijd is voor onderhoud aan de piano. U gaat geen financiële verplichting aan maar geniet wel van de voordelen. Gelijk een afspraak maken?

 

Voordat wij u onze tarieven aanbieden nog even een aantal voordelen op een rijtje.

         Geen financiële verplichting

         Stemfrequentie altijd in overleg

         Blijvend plezier pianospelen

         Geen voorrijkosten

         Gratis logboek

         Aantrekkelijk stemtarief

 

Stemtarief bekijken

 

Pianostemmen in Breda

Pianostemmen in Breda doe wij al heel wat jaren. Als de pianostemmer Breda bezoekt, en er is een kleine reparatie aan de piano… Dan hoeft u geen voorrijkosten te betalen, en kleine reparaties zijn meestal gratis.

 

U kunt terecht voor verhuizen, spuiten en reviseren van uw piano of vleugel. Voor een erkende pianostemmer in Breda hoeft u dus niet langer te zoeken.

 

U zocht een pianovakman in Breda. Gevonden wat u zocht?

 

Wij komen vast ook stemmen in uw regio

 

pianostemmer in breda

 

Werkgebied van de pianostemmer is o.a. 

Gorinchem | Roosendaal | Goes 

Middelburg | Rotterdam | Eindhoven 

 Den Bosch | Antwerpen | Utrecht 

Dordrecht | Tilburg | Bergen op Zoom

Annika Strömdahl - Gelukkig met mijn vleugel

Gelukkig met mijn vleugel

Ik dacht dat de zware aanslag bij mijn vleugel hoorde totdat de pianostemmer er over begon. Nu weet ik beter. Door onderhoud is mijn instrument echt van karakter veranderd. Zowel de speelaard als de klank zijn verbeterd. Ik adviseer tegenwoordig al mijn leerlingen om ook te vragen naar de mogelijkheden.

 

Annika Strömdahl

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen