Op zoek naar een ervaren docent voor pianoles?

Pianoles 

Als piano liefhebbers willen wij het u zo gemakkelijk mogelijk maken. U heeft een piano gekocht en omdat de pianostemmer in veel gevallen het eerste aanspreekpunt is voor een beginnend pianist, wordt de vraag, ''Kent u toevallig een goede pianodocent?'' met regelmaat gesteld. Vandaar dat er hard is gewerkt aan samenwerkingen met diverse pianodocenten in onze regio.

 

Pianoles in uw buurt

Door op een link te klikken wordt u gelinkt naar een muziekschool of docent bij u in de buurt. Staat uw woonplaats er niet tussen of wilt u meer informatie over pianoles?

 

toonkunst academie

 

 

NEEM CONTACT OP

 

 

Bergen op Zoom    Berkel Enschot    Breda    Dordrecht    Eindhoven    Geertruidenberg    Goes    Middelburg    Oosterhout    Papendrecht    Prinsenbeek    Roosendaal    Rotterdam    Sprundel    Terneuzen    Tholen    Tilburg    Veldhoven    Vlissingen    Zierikzee    Willemstad

 

bladmuziek online

                      

  

Meer te weten komen over wat wij doen?

Ga ons volgen op Facebook en Instagram

  

facebook

       instagram

 

 

Francine S. - Mijn vleugel prima verhuisd

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

 

Francine S.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen