Piano vervoeren in Eindhoven en omstreken

Piano verhuizen Eindhoven

Piano verhuizen Eindhoven. Een piano vervoeren is geen gemakkelijke klus, dus laat u niet verrassen door het gewicht en de onhandigheid van piano's en vleugels. Het is verstandig het verplaatsen van een vleugel of piano uit te laten voeren door een professioneel piano verhuisbedrijf. Een piano verhuizer heeft de juiste kennis en materialen. Het blijft ten slotte specialistenwerk. Wij verhuizen ook in Eindhoven en omgeving waardoor wij voldoende combinaties hebben en op redelijke termijn te kunnen verhuizen.

 

Kosten voor piano vervoer                                              piano verhuizen Eindhoven

De prijzen voor transport van piano's of vleugels zijn niet standaard. Wij maken voor elk pianotransport een offerte op maat, en daar zijn wij snel in. Wij streven er naar om binnen 24 uur een aantrekkelijke verhuis offerte te hebben toegestuurd. 

 

Offerte aanvragen

 

Meer te weten komen over wat wij doen?

Ga ons volgen op Facebook en Instagram

  

facebook

       instagram

 

 

 

Mijn piano moet de trap af

Wij verhuizen geen piano's over de trap. Wij kunnen hoogtes van trappen en opstappen van maximaal 75 centimeter aan. Verhuist uw piano naar een verdieping? Dan is het noodzakelijk dat er een lift is waar de piano in past.

 

Als de piano op de zijkant moet worden gekanteld rekenen wij daar €56,- per keer voor.

 

Piano stemmen en onderhoud

Voor het piano stemmen hebben wij leuke acties met interessante kortingen, die wij in combinatie met het verhuizen aanbieden. Omdat wij tegenwoordig maar liefst vijf specialisaties onder eigen beheer hebben kunnen wij ook alle onderhoud, reparaties en spuitwerkzaamheden uitvoeren.

 

Systemen inbouwen

Ook kunnen wij een luchtbevochtigingssysteem van Dampp Chaser of een Silent Piano Systeem voor u inbouwen.

 

Wij bieden ook opslag voor piano's en vleugels in een geconditioneerde ruimte.

 

Piano onderzetters

Piano onderzetters van telfon zijn werkelijk geweldig. Omdat ze beschermend, geluiddempend zijn en beschikken over een zelf-stabiliserend vermogen, zijn wij er reuze enthousiast over. Ze beschermen kwetsbare vloeren en u kunt zelfs uw piano naar voor schuiven zonder dat het u veel kracht kost.

 

Voor pianotransport in o.a.

 

 

Amsterdam | Breda | Roosendaal | Tilburg

Utrecht | Eindhoven | Den Bosch | Rotterdam

Den Haag | Weert | Arnhem | Venlo | Nijmegen

Annika Strömdahl - Gelukkig met mijn vleugel

Gelukkig met mijn vleugel

Ik dacht dat de zware aanslag bij mijn vleugel hoorde totdat de pianostemmer er over begon. Nu weet ik beter. Door onderhoud is mijn instrument echt van karakter veranderd. Zowel de speelaard als de klank zijn verbeterd. Ik adviseer tegenwoordig al mijn leerlingen om ook te vragen naar de mogelijkheden.

 

Annika Strömdahl

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen