Vleugels en piano's verhuizen Den Haag en omgeving

Piano verhuizen Den Haag

Piano verhuizen Den Haag? Piano's en vleugels vervoeren is niet uw favoriete klus, dat spreekt voor zich. Daarom doet u er verstandig aan om het transport uit te besteden aan professionals. Ook in regio Den Haag rijden wij wekelijks wel een route en kunnen daarom veel en gemakkelijk combineren.

 

"Wij doen alles met piano's en vleugels, daarom schakelt u ons in"

 

Hoe gaat een pianotransport? 

Een piano is zwaar en niet zo maar op te pakken. De omvang kan er voor zorgen dat u klem komt te zitten. Bovendien is pianolak kwetsbaar. Schades na verhuizingen zijn niet zeldzaam, en schades wilt u te allen tijde voorkomen.

 

Wij beschermen uw piano goed tijdens het verhuizen. Zo blijft de kwetsbare lak onbeschadigd en wordt voorkomen dat de piano gespoten moet worden

 

Net een piano gekocht? Wij beschikken over het juiste vervoer. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw piano tijdens het transport geen schade oploopt. Met onze zorgen gaat uw dierbare piano netjes naar de nieuwe omgeving. De piano mag eerst zo’n week of vier acclimatiseren in de andere ruimte. Daarna kunt u een afspraak plannen om uw piano te stemmen. Opslag nodig? Wij bieden u een geconditioneerde piano opslag voor slechts €0,80 per dag. 

 

Ik vraag een offerte aan

 

Waarom door ons uw piano verhuizen?

         Mogelijk op zaterdagen

         Ook opslag mogelijkheden

         Gemakkelijk contact met de verhuizers

     → Denken met u mee               

         Professionele verhuizers

         Scherpe tarieven 

 

Piano verhuizen kosten

De kosten voor het verhuizen van een piano zijn maatwerk en hangen af van verschillende factoren. Wij stellen daarom een op maat gemaakte offerte op. Wij hanteren scherpe tarieven.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

 

Het vervoeren van een piano doen we met twee geoefende verhuizers, uw heeft er geen omkijken naar. Als wij uw piano verhuizen gebeurt dit gegarandeerd veilig.

 

 

Kan mijn piano via een trap?

Over een trap verhuizen doen wij niet en een verhuislift hebben we niet. De maximale hoogte van trapjes en opstapjes waarover wij kunnen verhuizen is 70 cm. Moet uw piano naar een andere etage dan zal er een ruime personenlift aanwezig moeten zijn, waar deze in past. 

 

Wanneer uw piano uit noodzaak gekanteld zou moeten worden rekenen wij daarvoor een tarief van € 56,- per kanteling.

 

Krijg ik beschadigingen op mijn parket tijdens transport?

De meeste huidige vloeren zijn kwetsbaar en niet bestand tegen de kleine, vaak scherpe wieltjes van de piano. Een beschadiging op de vloer is dan ook zo gemaakt.

 

Wij, als ervaren piano verhuizers, zijn er goed op voorbereid. Daarom hebben we altijd beschermende middelen bij ons zodat uw vloer tegen de piano beschermd is. Wij zetten de onderzetters meteen voor u onder de piano.

 

Extra service bij het verhuizen van de piano

Wij bieden u naast het verhuizen van de piano nog extra service. Als de piano over een grasveldje moet, door grind moet, of dat wij een stelling maken omdat de piano een hoogte af komt, is dat bij de prijs inbegrepen. Zo willen wij tonen dat wij een sterke dienstverlening verlenen.

 

Piano opslaan?piano verhuizen den haag

U kunt uw piano of vleugel ook opslaan in onze geconditioneerde opslag. Voor €0,80 per dag staat uw instrument veilig verpakt in een geconditioneerde ruimte. Uw instrument is welkom voor korte of langere tijd.

 

 

Uw piano laten verhuizen?

Wilt u meer informatie over het verhuizen van uw piano? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Heeft uw piano beschadigingen opgelopen ten tijde van eerdere verhuizingen? U kunt bij ons ook terecht voor reparatie en onderhouden en voeren zelfs volledige revisies uit. 

 

Meer te weten komen over wat wij doen?

Ga ons volgen op Instagram.

instagram

 

 

 

Amsterdam | Breda | Roosendaal | Tilburg

Utrecht | Eindhoven | Den Bosch | Rotterdam

Den Haag | Weert | Arnhem | Venlo | Nijmegen

 

Annika Strömdahl - Gelukkig met mijn vleugel

Gelukkig met mijn vleugel

Ik dacht dat de zware aanslag bij mijn vleugel hoorde totdat de pianostemmer er over begon. Nu weet ik beter. Door onderhoud is mijn instrument echt van karakter veranderd. Zowel de speelaard als de klank zijn verbeterd. Ik adviseer tegenwoordig al mijn leerlingen om ook te vragen naar de mogelijkheden.

 

Annika Strömdahl

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen