Vleugel en piano transport regio Amsterdam

Piano verhuizen Amsterdam

piano verhuizen Amsterdam

Piano verhuizen Amsterdam valt binnen ons werkgebied. Als pianotechnisch bedrijf doen wij uitsluitend vleugel en piano transport in Nederland en België. Wij hoeven u niets te vertellen over het gewicht en de omvang van een piano. Dat spreekt voor zich. Daarom laat u het verhuizen over aan een expert. Hierdoor bespaart u zich een hoop ellende en kiest u voor het gemak.

 

Piano verhuizen is iets voor vakmensen. Dan gaat u dat toch niet zelf doen?

 

Ook in Amsterdam en omgeving hebben wij voldoende mogelijkheden om te combineren. De kosten voor piano vervoeren zijn nooit standaard maar worden speciaal voor iedere opdracht op maat voor u gemaakt. 

 

Ja ik wil een offerte aanvragen

 

Meer te weten komen over wat wij doen?

Ga ons volgen op Instagram.

instagram

 

 

 

Piano de trap af

Als de piano een trap op of af kunnen wij u niet van dienst zijn. Ons personeel is bij ons gedetacheerd en wij zijn verplicht ons aan de daaraan gestelde ARBO-wetten te houden. Wij kunnen wel een paar treden overbruggen tot een maximale hoogte van ongeveer 60 centimeter. 

 

Als de piano op de zijkant moet omdat er anders niet gemanoeuvreerd kan worden rekenen wij daarvoor het tarief van €56,00 per keer. 

 

Is mijn vloer beschermd?

Tijdens transport is uw vloer beschermd. Wij hebben speciaal materieel dat voldoende bescherming biedt tegen het zware gewicht dan een piano of vleugel. Heeft uw piano wielen? In dat geval raden wij u aan teflon onderzetters te laten plaatsen onder de wielen van de piano. Vanwege de grote beschermende factor maakt u daarmee uw piano vloervriendelijk.

 

Andere diensten van Herrmansch

Naast het pianotransport doen we nog veel meer. Zo bieden wij ook opslag tegen een zeer gunstig tarief en kunnen wij uw piano zelfs reviseren, spuiten of bouwen wij een Silent Piano Systeem of een Dampp Chaser in. 

 

Wij verhuizen wekelijks in onderstaande regio's

 

Amsterdam | Breda | Roosendaal | Tilburg

Utrecht | Eindhoven | Den Bosch | Rotterdam

Den Haag | Weert | Arnhem | Venlo | Nijmegen

Annika Strömdahl - Gelukkig met mijn vleugel

Gelukkig met mijn vleugel

Ik dacht dat de zware aanslag bij mijn vleugel hoorde totdat de pianostemmer er over begon. Nu weet ik beter. Door onderhoud is mijn instrument echt van karakter veranderd. Zowel de speelaard als de klank zijn verbeterd. Ik adviseer tegenwoordig al mijn leerlingen om ook te vragen naar de mogelijkheden.

 

Annika Strömdahl

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen