Piano naar de milieustraat? Wij halen hem op en storten hem af.

Piano afstorten

piano afstorten

Piano afstorten? Gaat u een piano afvoeren maar ziet u op tegen al dat gedoe bij de milieustraat? Bent u bang dat de piano misschien wel een meter omhoog moet om in zo'n container te gooien? Of is het vervoer er naar toe alleen al een klus waar u tegenop ziet? 

 

Afstorten is voor ons een makkie

Het afstorten is voor ons een peulenschil. En het kost u ook geen enkele moeite. Wij plannen het ophalen met u in, binnen tien minuten zijn wij weer weg en wij storten de piano voor u af zodat die gerecycled kan worden. 

 

Kosten voor het afstorten

Als we de piano binnen ons verhuisgebied kunnen ophalen en op de begane grond staat, er een lift aanwezig is of dat hij niet gekanteld hoeft te worden, hanteren wij één tarief van €295,00. Voor vleugels rekenen wij €495,00.

 

Heeft u een piano of een vleugel staan die afgevoerd moet worden? Bespaar u de moeite en laat het door professionele handen uitvoeren. 

 

Ja ik wil mijn piano afvoeren

 

Meer te weten komen over wat wij doen?

Ga ons volgen op Facebook en Instagram

  

facebook

       instagram

 

 

Francine S. - Mijn vleugel prima verhuisd

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

 

Francine S.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen