Het spuiten van al uw meubelen in de regio Rotterdam

Meubelspuiterij Rotterdam

Meubelspuiterij Rotterdam. Meubels spuiten wordt tegenwoordig niet alleen meer gedaan omdat slijtage het nodig maakt. Maar ook als een meubel qua kleur niet in het interieur past wordt het in onze spuiterij in de gewenste kleur gespoten zodat het meubel niet overbodig wordt en precies voldoet aan uw eisen.

 

 

Meubels spuitenmeubelspuiterij rotterdam

Meubels spuiten die een emotionele waarde hebben komt het meest voor. Een kast komt bijvoorbeeld uit de familie maar het is een oerlelijk ding dat werkelijk niet in het interieur past. Of een dressoir heeft zoveel emotionele waarde dat het niet worden afgedankt. Maar is wat slijtage hier en daar en u wilt er toch iets mee doen. Na een spuitbeurt ziet het dressoir er weer als nieuw uit.

 

Meubelspuiterij prijzen

Meubelspuiterij prijzen zijn nooit standaard. Niet elk meubel is hetzelfde en sommige vragen meer voorbereiding betreft schuren, ontvetten, dekking en ga maar door. Benieuwd naar de prijzen? Stuur dan een paar foto’s op en omschrijf in het kort wat uw wensen zijn en ontvang uw offerte binnen 24 uur.

 

Ik ontvang graag een offerte

 

Transport

Het transport hebben wij in eigen beheer en kunnen daarom uw meubelen ophalen en weer thuis brengen. Mits het begane grond is of als er een ruime lift aanwezig is. Wij verhuizen niet naar en van etages via trappen of verhuisliften.

 

Meer te weten komen over wat wij doen?

Ga ons volgen op Facebook en Instagram

  

facebook

       instagram

 

 

Annika Strömdahl - Gelukkig met mijn vleugel

Gelukkig met mijn vleugel

Ik dacht dat de zware aanslag bij mijn vleugel hoorde totdat de pianostemmer er over begon. Nu weet ik beter. Door onderhoud is mijn instrument echt van karakter veranderd. Zowel de speelaard als de klank zijn verbeterd. Ik adviseer tegenwoordig al mijn leerlingen om ook te vragen naar de mogelijkheden.

 

Annika Strömdahl

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen