Herrmansch Pianotechnieken is verhuisd

De afgelopen jaren is Herrmansch Pianotechnieken uitgegroeid tot een allround bedrijf. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je regelen.

 

Wij helpen je bij de aankoop van je piano tot een complete revisie en alle stem- en onderhoudsbeurten daar tussen. Wil je echt een unieke piano, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

 

Om onze service op het gewenste niveau te houden en je de beste kwaliteit te leveren zijn we op zoek gegaan naar een pand waar we al onze gespecialiseerde afdelingen onder één dak kunnen huisvesten. En dit pand hebben we gevonden.

 

Vanaf 1 oktober 2019 is Herrmansch Pianotechnieken te vinden aan de Argon 29 in Oud-Gastel.

 

Alle pianotechnieken onder één dak

Ons nieuwe pand heeft een oppervlakte van ongeveer 450 m2. Dit geeft ons de ruimte om al onze gespecialiseerde afdelingen bij elkaar te brengen.

We verzorgen onder andere:

 

 • Piano opslag
 • Verhuizen van piano en vleugel
 • Stemmen door onze deskundige pianostemmers
 • Onderhoudswerkzaamheden
 • Revisie en reparatie van piano en vleugel
 • Spuiten van piano’s, vleugels en meubelen
 • Dagverhuur van piano’s en vleugels
 • Verkoop van unieke piano’s

 

De afgelopen jaren zijn we flink geprofessionaliseerd en hebben we onze werkzaamheden steeds meer uitgebreid. Na vele leuke projecten en prachtige instrumenten waren we toe aan de volgende stap. Een passend bedrijfspand mocht daarbij natuurlijk niet ontbreken.

 

Daarom hebben we besloten om al onze afdelingen onder één dak onder te brengen. Zo bieden we een optimale ruimte voor de opslag van piano’s en vleugels. Een ruimte waar precies de juiste omstandigheden worden gecreëerd, zodat je instrument in topconditie blijft.

En als hij daar toch staat, kan er ook meteen onderhoud en eventuele reparaties uitgevoerd worden.

 

Wil je echt een uniek instrument? Dan spuiten we hem in elke gewenste kleur, in onze speciale spuitcabine.

 

Deze nieuwe, grotere ruimte biedt ons de mogelijkheid om onze creativiteit en ons enthousiasme echt los te laten! 

 

Herrmansch, voor echt unieke piano’s

Door deze stap te nemen kunnen we je eindelijk echt unieke piano’s aanbieden. Want we gaan hier starten met het verkopen van piano’s. En niet zomaar piano’s. Je zult bij ons geen standaard bruine piano tegenkomen. Zelfs de veel geziene zwarte piano zal bij ons een speciaal tintje krijgen.

 

Bij Herrmansch Pianotechnieken vind je echt unieke piano’s. Instrumenten die je nergens anders zult vinden. Wij kopen namelijk piano’s in en spuiten ze in zeer vernieuwende kleuren. Uiteraard maken we ze eerst technisch perfect, voor ze in de verkoop gaan.  

 

Zo ben je verzekerd van een technisch perfect instrument, die je gegarandeerd nergens anders zult tegenkomen. Een unieke blikvanger in je interieur. Waar je niet alleen graag op speelt, maar ook graag naar zult kijken. Heb je hele specifieke wensen? Bespreek ze met ons. We maken graag de mooiste piano, helemaal naar jouw wensen.

 

Meer dan vijf specialistische afdelingen voor jouw piano

Sinds het ontstaan van Herrmansch Pianotechnieken is er veel verandert in pianoland. En zo is het bedrijf nu uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met 5 gespecialiseerde afdelingen:

 

 • Pianostemmen
 • Piano en vleugel transport
 • Reparaties en onderhoud
 • Revisie van piano en vleugel
 • Gespecialiseerde spuiterij
 • Dagverhuur
 • En een kleine webshop 

 

Door deze afdelingen nu onder te brengen in één pand kunnen we je nog meer service bieden, tegen scherpe prijzen. Onze passie voor piano’s zie je terug in ons werk, dat altijd aan de hoogte kwaliteitseisen voldoet. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent, dus vertel ons je wensen en wij bieden je onze mogelijkheden.

 

Bij Herrmansch Pianotechnieken vind je alles wat je nodig hebt voor je piano of vleugel onder één dak. Je hebt één aanspreekpunt en alles wordt keurig voor je geregeld.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen!

 

contact met HerrmanschFrancine S. - Mijn vleugel prima verhuisd

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

 

Francine S.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen