Silent Piano

Silent piano. Eerder heb ik al eens een blog geschreven over het verschil tussen een digitale piano en een akoestische piano. Nog niet eerder heb ik het gehad over een zogenaamde hybride piano. Een piano met een silent systeem.

 

Silent Systeem inbouwen

Een Silent systeem inbouwen zou kunnen worden gedaan om bijvoorbeeld niemand tot last te zijn in nachtelijke uren, je wilt niemand storen tijdens het tv kijken of misschien omdat je gebruik wilt maken van de meer dan 100 instrumenten die op een Silent Piano zitten. Die wij inbouwen in ieder geval wel. (Genio)

 

Electrische piano + akoestische piano = Hybride piano

Hybride piano, het klinkt modern, en dat is het ook. Een beugel zorgt er voor dat de hamers, bij inschakeling, niet meer tegen de snaren kunnen slaan. Hierdoor hoor je het piano geluid niet meer. Onder de toetsen worden sensors gemonteerd die in staat zijn om zelfs de aanslaggevoeligheid weer te geven. Dat geheel zorgt er dan weer voor dat je met koptelefoon kun spelen zonder anderen tot last te zijn.

 

Wil je meer weten over het Silent Piano Systeem? Bel gewoon of stuur mij een mailtje via de knop hieronder. 

 

Ik wil meer weten

 

Wij willen graag nog meer kennis met u delen.

Ga ons daarom volgen op Instagram.

instagram

 

 Francine S. - Mijn vleugel prima verhuisd

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

 

Francine S.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen