Piano onderzetters 

Piano onderzetters tegen krassen in je vloer, veelal onherstelbaar. Of iets achter je piano gevallen maar je kunt er niet bij omdat je de piano niet door het grote gewicht een zonder schade van de wand krijgt.

 

Misschien heel herkenbaar? 

Maak daarom de wielen van jouw piano ook ''floor proof''! Hoe je dat doet? Heel eenvoudig met piano onderzetters met een teflon laagje.

 

Zo'n onderzetter heeft een doorsnee van 60mm en is gemaakt voor de meeste pianowielen. De vloerzijde is van teflon. Daardoor is het mogelijk om de piano, ondanks het grote gewicht, te kunnen verschuiven. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk achter de piano ook te stofzuigen. 

Er zijn nog méér voordelen. De zwart rubberen binnenzijde zorgt niet alleen voor een gelikt uiterlijk maar heeft ook een zelf stabiliserende werking voor als de vloer iets ongelijk is. 

Bovendien heeft het rubber ook een trilling verminderende werking. Hierdoor worden de trillingen die normaal via de vloer ontstaan vermindert. 

Dat zijn fantastische eigenschappen. Maar dat er geen schade aan je vloer ontstaat is nog wel de beste. 

Wil jij ook een setje teflon onderzetters om jouw piano floor proof te maken? 

 

Yes. Die wil ik!

 

Wij willen graag nog meer kennis met u delen.

Ga ons daarom volgen op Instagram.

instagram

 

 Francine S. - Mijn vleugel prima verhuisd

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

 

Francine S.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen