Een aan huisstijl aangepaste piano

Op zich hoeft een piano niet helemaal naar jouw smaak te zijn, het verhaal erachter is soms veel belangrijker.

 

Voor een trouwe klant hebben we een aantal jaar geleden een piano verhuisd omdat ze die had geërfd van haar opa. Nu belde ze weer met het verhaal dat ze nu van de andere opa een piano had geërfd, en of ik er iets mee kon?

Qua handel heb ik echter helemaal niets aan de piano, maar daar ging het niet om.

Het enige wat ze wilde was dat de piano op een goede plek terecht zou komen waar er dankbaar gebruik van gemaakt zou worden. Zo’n plek kende ik. Een buurthuis in de buurt kon wel een piano gebruiken.

 

Hier komt het verhaal samen. Ik krijg een piano, ik geef de piano weg op voorwaarde dat ik er iets moois van mag maken. De kleur mogen zij zelf kiezen mits ze in de huisstijl past.

 

Dat hebben wij gedaan.

 

Jouw piano ook in huisstijl? Vraag nu naar de mogelijkheden.

 

piano in huisstijl



Francine S. - Mijn vleugel prima verhuisd

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

 

Francine S.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen