Een aan huisstijl aangepaste piano

Op zich hoeft een piano niet helemaal naar jouw smaak te zijn, het verhaal erachter is soms veel belangrijker.

 

Voor een trouwe klant hebben we een aantal jaar geleden een piano verhuisd omdat ze die had geërfd van haar opa. Nu belde ze weer met het verhaal dat ze nu van de andere opa een piano had geërfd, en of ik er iets mee kon?

Qua handel heb ik echter helemaal niets aan de piano, maar daar ging het niet om.

Het enige wat ze wilde was dat de piano op een goede plek terecht zou komen waar er dankbaar gebruik van gemaakt zou worden. Zo’n plek kende ik. Een buurthuis in de buurt kon wel een piano gebruiken.

 

Hier komt het verhaal samen. Ik krijg een piano, ik geef de piano weg op voorwaarde dat ik er iets moois van mag maken. De kleur mogen zij zelf kiezen mits ze in de huisstijl past.

 

Dat hebben wij gedaan.

 

Jouw piano ook in huisstijl? Vraag nu naar de mogelijkheden.

 

piano in huisstijlAnnika Strömdahl - Gelukkig met mijn vleugel

Gelukkig met mijn vleugel

Ik dacht dat de zware aanslag bij mijn vleugel hoorde totdat de pianostemmer er over begon. Nu weet ik beter. Door onderhoud is mijn instrument echt van karakter veranderd. Zowel de speelaard als de klank zijn verbeterd. Ik adviseer tegenwoordig al mijn leerlingen om ook te vragen naar de mogelijkheden.

 

Annika Strömdahl

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen