Toonaangevend in pianotechniek

Bent u een gepassioneerd pianist of bent u de piano net aan het ontdekken? Als geen ander beseffen wij dat u een kostbare investering heeft gedaan. Daarom is het belangrijk dat u betrokken bent bij uw piano of vleugel. Wij adviseren u daar graag bij. 

 

Pianotransport en onderhoud van piano door een specialist

De pianostemmer komt voor het reguliere onderhoud uw piano stemmen. Uiteraard wilt u dat ook uw instrument technisch ook goed wordt onderhouden. Als u net een piano bij een pianospeciaalzaak heeft gekocht heeft u waarschijnlijk een onderhoudsadvies gekregen. Wanneer u uw instrument particulier heeft gekocht, zelf voor pianovervoer heeft gezorgd of wanneer u al een piano bezit kunt u al uw vragen stellen aan de pianostemmer. 

 

Pianovervoer, pianostemmen, piano repareren of reviseren?

Uw pianostemmer kan u te allen tijde informeren over diverse mogelijkheden. Komt de pianotechnicus uw piano repareren? U zult altijd onderhoudsadvies ontvangen. Wanneer een grote reparatie noodzakelijk is zou het instrument naar ons atelier moeten, dan krijgt u een passend voorstel voor het pianovervoer naar onze werkplaats. 

 

 

 

OFFERTE AANVRAGEN

 Francine S. - Mijn vleugel prima verhuisd

Zeer tevreden

Ik heb besloten om het verhuizen en het reviseren van mijn vleugel te laten uitvoeren door experts. Ik was erg onzeker. Tijdens ons eerste gesprek werd die onzekerheid gelukkig weggenomen. Het voortraject, afstemming en afhandeling zijn perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! 

 

Francine S.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen