Bij ons krijgt u altijd eerlijk en ongekleurd advies!

Advies piano kopen?

Denkt u erover een gebruikte piano of vleugel te kopen? Wanneer u een tweedehands piano of een vleugel via internet aan gaat schaffen, en eigenlijk niet weet waar u op moet letten bij de aankoop, kunt u beter een expert inhuren. Om veilig een occasion piano via internet te kunnen kopen, kunt u het beste afgaan op het advies van een expert. U kunt ook op zoek gaan naar bekende merken zoals een Bechstein, Bösendorfer of Yamaha piano.

 

Onderhoud van mijn vleugel of buffetpiano

Onderhoud aan je piano of vleugel ligt in de handen van uw pianostemmer. Hij of zij is diegene die tijdens het reguliere stemmen de conditie van de piano bekijkt en aan de bel trekt wanneer onderhoud nodig blijkt. Onderhoud bestaat in de meeste gevallen uit afregelen van het mechaniek of het frictievrij maken van wrijfpunten. Moet de pianostemmer uw piano repareren? Dat is geen onderhoud en is er een mankement.

 

Ongekleurd advies bij aanschaf piano

Omdat wij geen pianohandel bedrijven, kunnen wij u voorzien van een ongekleurd advies bij het aanschaffen van een gebruikte piano of vleugel. Tegen vast tarief kunnen wij de piano of vleugel op locatie voor u inventariseren, brengen wij binnen 24 uur rapport uit, en voorzien u van passend advies omtrent de te verwachten kosten aan de piano in de toekomst. Hierbij moet u denk aan noodzakelijk technisch piano onderhoud en akoestisch onderhoud, het stemmen. Wilt u een piano aanschaffen en heeft u op internet iets aantrekkelijks gezien? Vertrouw dan op de piano-expertise van Herrmansch.

 

Neem contact op

 

Meer te weten komen over wat wij doen?

Ga ons volgen op Facebook en Instagram

  

facebook

       instagram

 

 

Annika Strömdahl - Gelukkig met mijn vleugel

Gelukkig met mijn vleugel

Ik dacht dat de zware aanslag bij mijn vleugel hoorde totdat de pianostemmer er over begon. Nu weet ik beter. Door onderhoud is mijn instrument echt van karakter veranderd. Zowel de speelaard als de klank zijn verbeterd. Ik adviseer tegenwoordig al mijn leerlingen om ook te vragen naar de mogelijkheden.

 

Annika Strömdahl

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Opnemen